MediaMotorEurope

Actief project?
Project afgelopen
Project foto of beeld
Logo MME
Korte beschrijving

Ondersteuning voor deep tech start-ups en scale-ups

MediaMotorEurope brengt vier innovatieve Europese start-up hubs samen: 
VRT Sandbox (Brussel, België), Media City Bergen (Bergen, Noorwegen), Thermi Business Incubator (Thessaloniki, Griekenland) en Sofia Knowledge City (Sofia, Bulgarije). 

Samen met deze hubs wordt een internationaal programma uitgerold om start-ups uit het deep tech domein (big data, AI, blockchain, …) te ondersteunen bij het opschalen van hun activiteiten.
Tijdens het project wordt drie keer een open call georganiseerd. Na deze open call worden de geselecteerde start-ups en scale-ups telkens gedurende een half jaar intensief begeleid door de hubs.
De ondersteuning bestaat onder meer uit het helpen met opstellen van bedrijfsmodellen, het in contact brengen van start-ups met mogelijke investeerders en het linken van start-ups aan potentiële klanten.

VRT is coördinator van dit project.

Partners
VRT, Media City Bergen, Thermi Ventures, ATC, Cluster Sofia Knowledge City, FastTrack en F6S
Startdatum
Einddatum
Gerelateerde artikels

Klaar om je bedrijf te laten groeien en de media-industrie te transformeren? Schrijf je nog snel in voor MediaMotorEurope!

Ben je een deeptech innovator met oplossingen voor de media en creatieve sector? Schrijf je dan in voor deze laatste oproep van het coachingprogramma MediaMotorEurope! MediaMotorEurope (MME) ondersteunt Europese start-ups en scaleups om oplossingen mogelijk te maken voor de meest prangende problemen in de media-industrie. Samen met VRT Sandbox, het netwerk van Future Media Hubs en andere Europese partners biedt MediaMotorEurope je een op maat gemaakt begeleidingstraject en ecosysteem.