EDI

Actief project?
Project afgelopen
Project foto of beeld
EDI
Korte beschrijving

Boosting Big Data business generation

EDI is een project dat als doel heeft om jonge bedrijven die actief zijn in de wereld van datawetenschappen te ondersteunen door hun technologie te laten valideren door industriepartners. Het project heeft €5 miljoen beschikbaar om te verdelen onder starters en KMO’s die een case willen uitbouwen met één of meerdere data providers in het consortium.

Partners
Core consortium:
Deusto, Zabala, F6S, Engineering, ET Venture Startup Hub

Data providers:
Migros, JOT, Automobil Club Assistencia, Virtual Power Solutions, Sonae Center Servicios, Yapi Kredi Teknoloji Anonim Sirketi, Agencia EFE, UBIMET, Elektro Ljubljana, Volkswagen, Moody’s Analytics, Volkswagen, Via Verde, VRT, Energa, EMASA Sevilla, Berlin Government
Startdatum
Einddatum
Contactpersonen
Gerelateerde artikels

VRT en EDI lanceren nieuwe big data uitdagingen voor start-ups en kmo’s

Het Europese project EDI lanceert samen met VRT voor een derde jaar op rij een nieuwe golf aan uitdagingen. EDI is een fonds van in totaal 5 miljoen euro om de data-economie in Europa aan te moedigen. 80 start-ups en kmo's hebben al deelgenomen aan het programma, dat gedurende 8 maanden groeimogelijkheden geeft, waaronder een financiering tot wel 100.000 euro. 

VRT daagt start-ups en kmo’s in big data uit voor Europees project

Voor een Europees project gaat de VRT mee op zoek naar 50 start-ups en kmo’s die een big data uitdaging willen aangaan. Geïnteresseerden maken kans op een financiering tot wel 100.000 euro. Het project, EDI genaamd, heeft een fonds van in totaal 5 miljoen euro om de data-economie in Europa aan te moedigen.