Media & Culture Fast Forward

Media & Culture Fast Forward

MCFF logo

 

Media & Culture Fast Forward is een initiatief van de VRT in samenwerking met het Departement Cultuur, Jeugd en Media rond de toekomst van media en cultuur.  Het brengt media professionals, ondernemers, creatievelingen, onderzoekers en beleidsmakers samen om innovatie mogelijk te maken.

Gegroeid uit een inspiratie - en netwerkevenement biedt Media & Culture Fast Forward vandaag een platform waar de Vlaamse en internationale media-, cultuur-, en technologiesector elkaar ontmoeten. Aan de basis van Media & Culture Fast Forward ligt de visie dat nieuwe en waardevolle oplossingen gevonden worden op het kruispunt van deze sectoren, en dat we door samenwerking maatschappelijke uitdagingen kunnen omvormen tot opportuniteiten.

Het thema van 2020 is ‘Ctrl Act Del’, waarbij we focussen op hoe we kunnen herstarten in de huidige omstandigheden en op welke manier we door innovatie samen uitdagingen kunnen aangaan.

VRT Innovatie en Media & Culture Fast Forward 

Wat begon als een teamevenement waarop VRT Innovatie de resultaten en inzichten van innovatieprojecten deelde, is nu uitgegroeid tot een internationaal inspiratie - en netwerkplatform. 

Meer info op www.mediafastforward.be