STADIEM

Actief project?
Ja
Project foto of beeld
Logo Stadiem project
Korte beschrijving

Incubatie- en acceleratieprogramma om start-ups, scale-ups, mediaorganisaties en investeerders nauwer te laten samenwerken

STADIEM heeft als doel om het Europese ecosysteem van start-ups, scale-ups, mediaorganisaties en investeerders te versterken door nauwer samen te werken. Het project zet daarvoor een incubatie- en acceleratieprogramma op voor start-ups, innovation hubs en andere actoren om innovatieve mediatoepassingen te introduceren op de markt en internationaal te laten doorgroeien. Binnen het netwerk zullen internationale start-ups gelinkt worden aan verschillende mediaorganisaties om opkomende technologieën zoals 5G, VR en artificiële intelligentie te testen en implementeren.

Partners
Media City Bergen As, Storytek Ou, Next Media Accelerator Gmbh, Martel Gmbh, Union Europeenne De Radio Television-Ebu, F6s Network Limited
Startdatum
Einddatum
Trefwoorden
Gerelateerde artikels

Schrijf je in voor STADIEM en financier jouw media-oplossing

Heb je een start-up of scale-up en werk je aan next gen media-oplossingen? Wil je je technologie integreren op de productievloer, maar ben je enkel nog op zoek naar juiste connecties en ondersteuning? Via het pilootprogramma van STADIEM kan je jouw innovatie voorstellen aan een internationaal netwerk en integreren in live producties. Je kan je nu inschrijven voor de eerste call tot en met 31 maart.

STADIEM Open Call #1

Ben of ken jij een beloftevolle tech start-up, scale-up of KMO? Schrijf je dan nu zeker in voor het 4-delige STADIEM traject: Match > Develop > integrate > Pilot. Het traject duurt in totaal 14 maanden en heeft een te verdelen bedrag van 1,93 miljoen euro om jou te steunen.

Het STADIEM traject wil de groei van Next Generation Media solutions stimuleren door start-ups, scale-ups, investesteerders en media organisaties samen te brengen. Wij geloven dat door nauw samen te werken met bedrijven en ondernemingen de mogelijkheden en succes van innovatieve bedrijven toeneemt. Op die manier bouwen we duurzaam aan succes. 

Deadline: Schrijf je in voor 31st, 2021 at 17:00 CET

Meer weten? Kijk naar de Open Call Webinar 

of bezoek de website van STADIEM!

Begint op
Eindigt op

VRT brengt Europese top scale-ups naar Vlaanderen om samen te innoveren

Ceretai (Zweden), Datavillage (België), Web64 (Noorwegen), smartocto (Nederland) en Tinkerlist.tv (België). Dat zijn de 5 scale-ups die de komende 6 maanden de krachten bundelen met de VRT. Tijdens die periode bouwen de scale-ups efficiënte technologieën voor een media-aanbod op maat van de Vlaming, met extra aandacht voor diversiteit en privacy.