Media Fast Forward

Media Fast Forward

MFF

 

Over Media Fast Forward

Wat begon als een teamevenement waarop VRT Innovatie de resultaten en inzichten van innovatieprojecten deelde, is nu uitgegroeid tot een internationaal inspiratie - en netwerkfestival rond de toekomst van media. Media Fast Forward brengt media professionals, ondernemers, creatievelingen, onderzoekers en beleidsmakers samen om elkaar te inspireren en samen te werken rond toekomstige uitdagingen. Op 12 december 2019 vindt Media Fast Forward plaats in The Egg in Brussel.
 

MFFweb

 

Opposites Attract

"Waar de media vroeger de maatschappij een spiegel wilde voorhouden, is het vandaag een Rorschachtest geworden. Een inktvlek waarin iedereen een andere versie - zijn eigen versie - van de werkelijkheid leest. Voeg deze tendens toe aan de observatie dat de maatschappij vergrijst en verkleurt, en je krijgt al snel het gevoel dat we naast elkaar praten en leven. Welkom in een wereld waarin alles gepolariseerd is."

Fredo De Smet, curator Media Fast Forward

Dit jaar staat polarisatie letterlijk op de agenda. Onder de titel ‘Opposites Attract’ wil de VRT focussen op de maatschappelijke verantwoordelijkheid van de mediasector. Zoals elk jaar willen we mensen samenbrengen. Naast een conferentie is Media Fast Forward een ontmoetingsplaats waar mediamakers, technologie-experts en ondernemers met elkaar in gesprek gaan.

 

Innovation street

 

VRT Innovatie op de exhibitie

Zoals elk jaar is de exhibitie het kloppend hart van Media Fast Forward. Ontdek nieuwe diensten, producten en innovaties op een locatie die draait om beleving en netwerken. De exhibitie bestaat uit de innovation street en marketplace. De marketplace laat meer dan 40 start-ups hun technologieën tonen. In de innovation street ontdek - en vooral beleef - je innovatieve prototypes, gebouwd met en voor VRT-merken.

Schrijf je nu in op www.mediafastforward.be