Sarah Geeroms

Sarah Geeroms
Sarah
Geeroms

Innovative Partnerships & Hoofd Future Media Hubs

Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail. (Ralph Waldo Emerson)

De afgelopen 15 jaar heeft Sarah uitgebreid ervaring opgedaan in de particuliere en non-profitsector. In de privésector heeft ze ervaring met bedrijfsontwikkeling, onderhandelen en netwerken. Tijdens haar werk voor een NGO heeft Sarah grootschalige evenementen en projecten gecoördineerd, partnerschappen geïnitieerd en vrijwilligers aangeworven en gecoacht.

Sinds mei 2017 is Sarah aan de slag gegaan bij VRT Innovatie. De afgelopen jaren heeft ze de Future Media Hubs opgericht, een internationaal netwerk van mediaorganisaties die zich richten op innovatie door samenwerking en kennisdeling. Het belangrijkste doel van de Future Media Hubs is het bevorderen van innovatie en het versnellen van de ontwikkeling van de media-industrie en hun lokale ecosystemen door het faciliteren van partnerschappen tussen zowel publieke als commerciële mediaorganisaties.

Daarnaast werkt Sarah ook aan andere strategische partnerships en is ze nauw betrokken bij andere projecten van VRT Innovatie, wat betekent dat ze voortdurend samenwerkt met Europese en Vlaamse partners, waaronder start-ups, universiteiten en mediabedrijven.

Met andere woorden, Sarah zet zich dagelijks in om de VRT als innovator op de kaart te zetten.