Sarah Geeroms

Sarah Geeroms
Sarah
Geeroms

Innovative Partnerships & Hoofd Future Media Hubs

Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail. (Ralph Waldo Emerson)

Sarah heeft de voorbije 15 jaar een zeer brede ervaring opgebouwd. Enerzijds in de privésector, met een focus op business development, onderhandeling en networking. Anderzijds bij een NGO, waar ze grote evenementen en projecten coördineerde, partnerships opzette, en vrijwilligers rekruteerde en coachte.

Sinds mei 2017 is Sarah aan de slag bij VRT innovatie. De afgelopen twee jaar heeft ze er, in het kader van het H2020 project MediaRoad, de Sandbox Hub opgericht. Intussen is de Sandbox Hub uitgegroeid tot een internationaal netwerk van media-innovatie acceleratoren. De Sandbox Hub heeft als doel om technologiestrategieën en innovatiemechanismen uit te wisselen, internationaal samen te werken, en lokale start-ups en KMO’s internationaal te laten groeien.

Daarnaast werkt Sarah op andere strategische partnerships en is ze nauw betrokken bij andere projecten van VRT Innovatie, wat betekent dat ze voortdurend samenwerkt met Europese en Vlaamse partners, waaronder start-ups, universiteiten en mediabedrijven.

Met andere woorden, Sarah streeft er dagelijks naar de VRT als innovator op de kaart te zetten.