Events

Ontdek hier media - en technologiegerelateerde evenementen. 

VRT Sandbox Sessions

Een historisch moment

Covid-19 heeft op de dag van vandaag niet alleen al onze levens overhoop gehaald. Het heeft ook duidelijk gemaakt dat een goede gezondheid boven alles staat. 

Als ondernemer is dit het moment om al je kennis en ervaring aan te spreken. In normale omstandigheden om zuinig en wendbaar te werken als onderneming maar uit noodzaak om te overleven. 

Jullie, de ondernemers, hebben ons de inspiratie gegeven om dit evenement te organiseren. We willen jullie de kans geven om ideeën en verhalen uit te wisselen in de hoop om van jullie nog betere ondernemers te maken. Samen staan we sterk!

Om verschillende redenen zullen we deze bijzondere situatie niet snel vergeten:

Voor Paul Bojarski van Sceenic is de geboorte van zijn prachtige dochter de reden. Zij werd in volle coronacrisis geboren. Toch hebben Paul en zijn team de tijd genomen om ons te helpen bij het organiseren van dit evenement. Dank!

Egon Verharen van NPO moest een van de grootste evenementen ter wereld annuleren: het Eurovisie Songfestival 2020. Dat was een zeer moeilijke knoop om door te hakken. Toch is hij onmiddellijk beginnen zoeken naar oplossingen door opnieuw vanaf nul te herorganiseren en plannen.

Jorre Belpaire van Kiswe Mobile besloot snel om een risico te nemen als ondernemer. Hij blijft klanten ondersteunen maar zette ook in op nieuwe technologieën die door de crisis in een stroomversnelling komen zoals 'social watching'. Soms zijn je plannen voor de toekomst plots je plannen voor morgen.

Kasper Vancoppenolle van WinWinner was een van de eerste die online tips en tricks postte om KMO's te helpen. Zelf moesten ze als startup ook hun business model heruitvinden. Die denkoefening bewees dat klantgericht denken ook effectief loont.

Dit zijn natuurlijk maar een paar verhalen. Jullie hebben allemaal een eigen verhaal en niet allemaal eindigen ze met klinkend succes. 

We hopen dat dit evenement jullie toch een stap in de juiste richting doet zetten.

May the force...

Het VRT Sandbox Team
 

Begint op
Eindigt op