Events

Ontdek hier media - en technologiegerelateerde evenementen. 

Media Fast Forward 2018

Begint op
Eindigt op

Media Fast Forward

Schrijf je hier in voor Media Fast Forward 2018 op 14 december in BOZAR!

Kom op 14 december naar Bozar, Brussel, en verken de toekomst van media tijdens verschillende diepgaande sessies, een exhibitie met meer dan 30 start-ups en projecten, en een slotshow in de grote zaal Henry Le Boeuf. Samen met Var en MediaInvest Vlaanderen organiseert de VRT deze editie rond het thema “business as unusual”.  We brengen (inter)nationale experts en doenerssamen die het verschil maken, om je te inspireren, informeren en verbinden met de wereld van morgen.

Nieuwe toepassingen van technologieën en content geven de toekomst van media vorm. Door ondernemers, onderzoekers, media professionals en beleidsmakers uit te nodigen staat Media Fast Forward stil bij deze veranderingen en invloeden op onze maatschappij. We zetten digitale formats, ondernemerschap, interactie, privacy en meer in de kijker tijdens diepgaande sessies om inspiratie te vinden voor verschillende uitdagingen. 

Samenwerking en ondernemerschap staan centraal. Daarom is er naast een conferentie een grote exhibitie in de Horta Hall, het hart van Bozar. Maak kennis met de startups en hun innovaties, vergroot je netwerk en leer meer van innovatieve projecten met verschillende VRT-merken. Daarnaast ontdek je ook de internationale Sandbox Hub: een groepering van Europese omroepen die onze eigen VRT Sandbox starterswerking uitbouwen binnen hun eigen organisatie.

 In een afsluitende slotshow brengen internationale sprekers en experts de verschillende onderwerpen van de dag samen tot een verhaal. Wat is de impact van media en technologie op onze samenleving en hoe gaan we samen om met deze nieuwe uitdagingen? 

Ontdek het volledige programma op www.mediafastforward.be 

banner