Events

Ontdek hier media - en technologiegerelateerde evenementen. 

MARCONI Showcase Webinar

Wil jij ontdekken hoe radio stations op een slimme manier interactie kunnen hebben met hun luisteraars om zo een hoger engagement te creëren?

Volg dan zeker onze MARCONI Showcase webinar waar experten van openbare omroepen VRT en NPO je leren hoe jij dit zelf kan toepassen. 

De webinar gaat van start om 11 uur 's ochtends. Gastheer Sen De Paepe (MNM-DJ, VRT) laat je kennis maken met de problemen waar radiomakers vaak op stuiten en hoe jij deze kan aanpakken. Aansluitend deelt NPO hun ervaring met een Messenger applicatie en kom je ook te weten wat de inzichten zijn van de radio hack week waar VRT een innovatief radio platform ontwikkelde. Om beter te begrijpen hoe dit platform tot stand is gekomen vanuit een technisch perspectief krijg je ook een blik 'under the hood'. Om af te sluiten kan je ook al je vragen stellen aan de sprekers.

Deze webinar is een absolute aanrader voor mensen uit de mediasector zoals radio DJ's, redactiemedewerkers, technisch personeel, journalisten en bedrijven die radiotoepassingen verkopen.

Wees er zeker op tijd bij om je hier te registreren.

Wanneer: 7 mei van 11 uur tot 12:30 uur

Wat: Praktische voorbeelden om de interactie met je luisteraar te verbeteren.

Waar: https://bit.ly/2Ve80l1

 

Begint op
Eindigt op