Klaar om je bedrijf te laten groeien en de media-industrie te transformeren? Schrijf je nog snel in voor MediaMotorEurope!

OC3

Ben je een deeptech innovator met oplossingen voor de media en creatieve sector? Schrijf je dan in voor deze laatste oproep van het coachingprogramma MediaMotorEurope! MediaMotorEurope (MME) ondersteunt Europese start-ups en scaleups om oplossingen mogelijk te maken voor de meest prangende problemen in de media-industrie. In samenwerking met VRT Sandbox, het netwerk van Future Media Hubs en andere Europese partners biedt MediaMotorEurope je een op maat gemaakt begeleidingstraject en ecosysteem van mentors, bedrijven, investeerders, media-organisaties, journalisten en acceleratoren.

MediaMotorEurope richt zich op uitdagingen zoals de strijd tegen nepnieuws, een betere toegankelijkheid en integratie van mediadiensten voor mensen met een handicap, geavanceerdere mens-machine-interactie, een betere bescherming van persoonsgegevens, en de overgang naar een datagedreven mediamarkt. Tot vandaag heeft het programma al 40 deeptech-start-ups/scaleups geselecteerd en is het team nu op zoek naar de laatste 20 om zich in te schrijven.

Wat mag je verwachten? 

  • Persoonlijke begeleiding om jouw bedrijf te doen groeien en nieuwe markten aan te spreken
  • Ondersteuning en begeleiding op maat van jouw behoeften en uitdagingen (van pitching, fundraising, tot productontwikkeling)
  • Contacten met bedrijven uit de media en creatieve sector
  • Meetings en netwerkmogelijkheden met investeerders
  • Pitchmogelijkheden op alle grote media evenementen
  • De kans om tickets te winnen voor relevante en impactvolle internationale conferenties
  • Vouchers tot en met 600 euro om reiskosten naar evenementen te dekken (indien de maatregelen dit toelaten)

Samengevat: Heb jij innovatieve deeptech oplossingen voor de media en creatieve sector? Klaar om te groeien met toegewijde coaching en ruime netwerkmogelijkheden? 

Grijp dan nu je kans en schrijf je hier in voor de laatste Open Call tegen 27 mei 2021 om 17u00 CEST. Meer informatie nodig? Bekijk dan zeker de website van MediaMotorEurope

De sessies met onze mentor Roderick Lindner waren zeer inspirerend en ik denk dat ze nog jaren zullen nazinderen. De MME-workshops waren ook geweldig, vooral de selectie van onderwerpen. En we hebben vooral genoten van de interacties met het team van VRT Sandbox, die ons de hele tijd gemotiveerd en geïnspireerd hielden.

Start-up Textgain

Gerelateerde projecten
Trefwoorden