#vrtforward - een VRT Innovlog

In de vlogserie #vrtvorward neemt Fredo je mee naar de verhalen en gezichten achter VRT Innovatie. Met een camera in de hand brengt hij projecten en onderwerpen als smart cities en co-creatie in beeld. Daarnaast bevraagt hij collega's, experts en partners over datgene waar het echt over gaat: de toekomst van media en technologie.

 
 

Zurich is burning

Wat is de link tussen smart cities en media? En wat doet VRT Innovatie in Zürich? Bekijk snel onze derde vlog over een vlammend project. Leuk weetje: dit was de allereerste opname voor onze #vrtforward vlogs!

 

Welcome to the jungle box

Welkom op Creative Circle V, het halfjaarlijks netwerkevenement van VRT Sandbox waarop startups en groeibedrijven hun projecten voorstellen met VRT. Fredo neemt je mee naar VRT Sandbox en stelt je voor aan het team, de sfeer en ... de junglebox.

Over MOS2S en voetbal

Fredo volgde het MOS2S-team tijdens een eerste test in de Amsterdam Arena. Samen met de internationale partners verzamelden ze beeldmateriaal van de oefenwedstrijd Nederland - Italië en onderzoeken ze hoe je samen met de eindgebruiker de beleving van een event kan versterken.