VRT Innovatie zoekt collega's voor nieuwe projecten!

VRT Innovatie zet de stap van toegepast onderzoek naar de productievloer van VRT. Het innovatieteam experimenteert zowel met het aanbod van media, als met de technische mogelijkheden van het productieproces. Samen met Vlaamse en internationale partners neemt VRT Innovatie deel aan onderzoeks- en innovatieprojecten om bij te dragen aan de digitale toekomst van media. Met de komst van nieuwe projecten is het team nu op zoek naar collega's! Neem hier een kijkje naar de openstaande vacatures en klik op de afbeeldingen voor meer info.

*
**Innovatie User Expert:**

Verdiep jij je graag in de wereld van innovatie? Ben je op de hoogte van de laatste digitale trends? Heb je ervaring met verschillende onderzoeksmethodes, zoals UX-testen, interviews, observaties en A/B testen?
*
**Data Science/AI Expert:**

Alexa! Machine Learning! Big Data! Personalized Services! Chatbots! Ben je gedreven door deze begrippen? Wil je samen nieuwe mogelijkheden en toepassingen ontdekken voor de media-industrie? Als openbare omroep reageren we op de constante veranderingen en groei binnen het medialandschap. Data en AI maken het mogelijk om ons publiek beter en gerichter te bereiken en in te zetten op nieuwe technologieën.

*
**Creative Developer:**

Ben je op zoek naar uitdagende en nieuwe projecten waarin jouw mening belangrijk is? Wil je graag nieuwe concepten bedenken die bijdragen aan de toekomst van media? <h7>